Annons

 i Ettan, Press/Reklam

Livlinan 2021 startar idag – nu slår vi nytt rekord! Idag startar årets Livlinan – Betesbyggare mot cancer! Auktionen som förra året drog in 418.000 kr till Barncancerfonden, från mängder med sportfiskare, betesbyggare och andra i branschen.

I år är målet att slå förra årets succé och varför inte sätta ribban på 500.000 kr! Som vanligt är fina Jakob Lindahl projektledare för Livlinan. I år finns det redan 65 auktioner klara och det kommer in flera hela tiden, vi kommer att hitta handgjorda beten, guidningar och massor av annat intressant!

Bland dagens objekt hittar vi bland annat Asta Customs, tailen på bilden ovan, Jerkbait från BaitBrothers signerat av fotbollsspelaren Erik Berg bilden nedan (senast i Djurgården). Vilka galet fina grejer!

Idag släpps fem objekt under dagen med start kl 12.00! Vi försöker även i år få ihop en Uppesittarkväll på Youtube med gäster och specialauktioner i slutet på december. Så, sätt igång och buda, lätta på plånboken för en god sak! Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden i samarbete med Tradera Buda här!!!

//Jan O FishEco

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FishEco (@fisheco)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera