Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Press/Reklam

På bara en dryg vecka har vi hitintills tillsammans samlat in över 50 000 kr till Barncancerfonden! Är inte det smått fantastiskt i dessa svåra tider. Det är ingen slump att årets motto är ”varje krona räknas”. Hela Sportfiskesverige får ge varandra en kram och säga bra gjort.

Nu finns det över trettio olika auktioner att buda på. Vi vill tipsa om tex Custombaits grymma one of bete Draksvansen. Den är inte dum den!

Andra fina beten är tex Jenzza Lures bidrag, ovan hittar ni hans tre första exemplaren av nya modellen Aspö Jr tail. Den måste man nästa bara ha, eller hur

Inte heller missa dessa fantastiska guidepaket som finns ute, en dags fiske i artrika Öresund för två personer med middag o stor båt. Eller kanske fiske med Bellyboat Fishing som ställer upp med en guidad fisketur för två personer, mm mm.

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2022! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!
Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera