Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Press/Reklam

Livlinan – Fiska med Jonatan Nellfors och Mathias Holgersson! Ja, inte bara det, nu har Livlinan 2022 passerat 100 000 med råge, i skrivande stund nästan 114 000 kr.

När årets auktion planerades enades vi ganska snabbt om ledorden “varje krona räknas”. Vi vet att det finns massor med oro runt om i Sverige för hur elkris, krig och annat ska drabba oss så att redan ha kommit upp i dessa summor är smått fantastiskt. Tack för att ni vill dela med er av guidningar, beten och mycket annat och tack alla för att ni vill buda på auktionerna.

Nytt och spännande på Livlinan är tex möjligheten att fiska med Jonatan Nellfors och Mathias Holgersson, två herrar som inte behöver någon närmare presentation, i paketet ingår även filning av fisket och lite annat kul, auktionen hittar ni här!

Är det beten som är din grej finns det flera kul grejer att titta på, antingen till dig själv eller varför inte som en julklapp!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2022! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera