Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Livlinanfighten är här – unik upplevelse med Daniel Nilsson och Mathias Holgersson! Samla gänget och buda hem din egna Pikefight-upplevelse tillsammans med Daniel Nilsson och Mathias Holgersson!

Det här är en unik chans att känna på hur det känns att tävla med oss i Pikefight, på riktigt framför kameran. Deltagarna fiskar max två och två (auktionen gäller för 2-4 personer) i Daniels och Mathias båtar, Pikefight-regler gäller, rapportering vid lunch och prisutdelning på kvällen.

Allt kommer att filmas och klippas iordning för att sedan sändas på Youtube. Antingen kör vi ett Lake X-koncept eller så kan vi ta ett av de tidigare tävlingsvattnen – detaljer bestämmer vi med vinnarna av budgivningen.

Ett som är säkert är att det blir en tävling med precis samma allvar som det alltid är! Då det här inte är en “guidedag” så vill vi att deltagarna i alla fall har grundläggande gäddfiskekunskaper. Priser till deltagarna sponsras av Rapala och Westin. Missa inte det här unika tillfället att känna pressen och få en oförglömlig dag! Auktionen hittar du här!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera