Annons

 i Press/Reklam

Lowrance®, ett världsledande varumärke inom elektronik för sportfiske sedan 1957, meddelade i dag att deras Lowrance LiveSight™-ekolodsgivare kommer att finnas tillgänglig från maj 2019. 

width=460

LiveSight-ekolodet är kompatibelt med Lowrance HDS LIVE-displayer* och du kan använda det till att spåra drag- och fiskrörelser i realtid, med bredare täckningsområde och på större avstånd. LiveSight-ekolodet är det perfekta komplementet till Active Imaging™, som ger dig den högsta upplösningen på Side- och DownScan Imaging™, för att identifiera strukturer. Allt det här tillsammans med CHIRP-ekolodet för att enkelt identifiera fiskmål gör HDS LIVE till det kompletta paketet för fiskare som vill ha den bästa ekolodslösningen. 

LiveSight-ekolodsgivaren för HDS LIVE levereras med tre monteringsfästen, vilket innebär att du kan montera den som det passar dig. 

width=460

När du monterar LiveSight-ekolodet framåtriktat på axeln till trollingmotorn kan du kasta betet i ekolodskonan och se hur draget och fisken rör sig, vilket gör varje kast till en visuell upplevelse. 

När du monterar LiveSight-ekolodet nedåtriktat på elmotorn eller akterspegeln får du både en realtidsvy och en traditionell ekolodsvy. Kombinationen av Lowrance tillförlitliga traditionella ekolod och de nya innovativa LiveSight-ekolodsbilderna som hur fisk och bête rör sig får du den perfekta vyn för att rikta in dig på fisk som simmar runt och under båten. Det innebär även att du inte behöver montera flera ekolodsgivare. 

width=460

När du kombinerar det framåtmonterade fästet för LiveSight-ekolodet med GPS-antennen Lowrance Point-1 visas en innovativ indikator på sjökortet i den riktning som ekolodsgivaren pekar åt, vilket innebär att du kan skapa en waypoint eller exakt ange det område du vill fiska i.

width=460

”Vi är stolta över att kunna leverera LiveSight-ekolod för våra HDS LIVE-användare”, säger Leif Ottosson, vd på Navico. ”Detaljerna och den fantastiska situationsmedvetenhet som uppnås genom att se rörliga bilder i realtid ger fiskare en ny förståelse för vad som finns under och framför båten, vilket ger oöverträffade fördelar vid fiske.” 

LiveSight-ekolodsgivaren kostar 13,816 SEK. Mer information om LiveSight-ekolod finns på www.lowrance.com

* LiveSight™-ekolodet kommer att vara kompatibelt med Lowrance HDS Carbon- och Simrad NSS evo3-displayerna i juli 2019 i och med lanseringen av PSI-1-modulen till detaljhandelspriset 383,80 euro. 

Om Lowrance: Varumärket Lowrance® är helägt av Navico, Inc. Navico är ett privat, internationellt bolag som just nu är världens största marinelektronikbolag, och moderbolag åt de ledande varumärkena för marinelektronik: Lowrance, Simrad Yachting, B&G och C-MAP. Navico har ungefär 1 500 anställda globalt och distribution i fler än 100 länder över hela världen. www.navico.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!