Annons

 i Press/Reklam
Världens mest avancerade trollingmotorkonstruktion – nu för fler typer av båtar
Lowrance, världsledande inom elektronik för sportfiske sedan 1957, presenterade idag den prisbelönta Lowrance Ghost-trollingmotorn för sötvatten med nya Ghost 52 och 60.

De nya Ghost 52- och 60-modellerna – med 52- respektive 60-tumsskaft – erbjuder alla fördelar och funktioner som fanns med den ursprungliga Ghost-trollingmotorn för båtar med högre för. Nu finns det en trollingmotor från Lowrance som passar alla bassbåtar, samt ett brett utbud av multi-species- och sportfiskeanpassade båtar.

”Vi bröt ny mark förra året när vi presenterade Lowrance Ghost-trollingmotorn för sötvatten för bassfiskare”, säger Lucas Steward, Executive Vice President för varumärket Lowrance. ”Efter den första lanseringen fick vi massvis med feedback från kunder som letar efter samma funktioner för båtar med högre för. Vi lyssnade och nu finns det en Ghost för nästan alla sötvattenssportfiskare.”

Trollingmotorerna Lowrance Ghost 52 och 60 erbjuder bland annat följande funktioner:

Borstlös motor

Ghosts borstlösa motor genererar kraft som är 25 procent större än konkurrenternas och ger 45 procent längre körtider på samma laddning. Det motsvarar nästan en extra dag av drift. Kombinationen av precisionstillverkning, sällsynta jordartsmetaller och en banbrytande, sjögrässkyddad propellerdesign ger hög drivkraft och lång köreffektivitet.

Inga störningar på ekolodet

Ghost har en borstlös motor som eliminerar oväsen och till skillnad från vanliga borstmotorer har den inga borstar att slita ut, vilket ger större tillförlitlighet och längre livslängd. Den borstlösa motorn avger inga elektromagnetiska störningar, vilket ger sportfiskare de tydligaste ekolodsbilderna som är möjliga att få, utan störningar på skärmen.

Integration

Användare kan styra, justera hastigheten, ställa in ruttnavigering eller ankra på en aktuell plats med pekskärmskontroll på en Lowrance-display via SmartSteer™-gränssnittet. Ghost paras enkelt ihop med HDSâ LIVE, HDSâ Carbon och EliteTM -Ti2 -displayer via en enkel NMEA 2000â-anslutning.

Lowrance-ekolod med plug-and-play

Ghost erbjuder två integrerade noskonsalternativ för ekolod, inklusive HDI (CHIRP och DownScan Imaging™) och Active ImagingTM 3-i-1-ekolodsgivare (CHIRP-ekolod, SideScan and DownScan Imaging) som tillval. Alla motorer levereras som standard med en HDI-ekolodsgivare, men kan när som helst uppgraderas med en annan noskon.

Fly-by-wire-styrning

Omedelbar och smidig kontroll med fly-by-wire-styrning gör att Ghost känns som en kabelstyrningsmotor, men utan mekaniska kablar som kan slitas ut med tiden. Oavsett vilket trollingmotorvarumärke som sportfiskarna använde tidigare, kommer de snabbt att känna sig bekväma med den innovativa Ghost-fotpedalen som är helt anpassningsbar. Pedalen kan anpassas så att den passar alla önskemål med programmerbara genvägsknappar och en brytare som kan flyttas, så att trollingmotorn kan aktiveras från båda sidor av pedalen. Lägesknapparna har LED-belysning och en ljudsignal som talar om när ett läge är aktiverat. Fotkontrollen har även en batterinivåindikator. Dessutom är Ghost 60 utrustad med en standardfjärrkontroll för enkel kontroll var som helst på båten.

Robust konstruktion

Mångsidig installation

Motorn väger nästan tre kilo mindre än motsvarande med borstmotorer, vilket gör den enklare att installera, hantera och stuva undan. Ghost är konstruerad för att fungera i antingen 24- eller 36-voltssystem med upp till 97 respektive 120 Ibs dragkraft, och ger möjlighet till framtida uppgraderingar av batteri och laddare.

Modellerna Ghost 52 och 60 kommer finnas tillgängliga i december 2020 och kostar 43 990:- respektive 49 990:- SEK inkl. moms. Mer information om Ghost-familjen med trollingmotorer eller hela Lowrance-sortimentet av marinelektronik finns på https://www.lowrance.com/sv-se/

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!