Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Håll ögonen öppna och följ när Lowrance återvänder till Hellevoetsluis för att sponsra och delta i 5:e utgåvan av WPC!

Southampton, UK – Lowrance®, världsledande inom marinelektronik för sportfiske sedan 1957 — tillkännagav idag sin fortsatta sponsring av The World Predator Classic (WPC). Nu börjar den femte utgåvan av WPC-evenemanget som snabbt har blivit en prestigefylld och mycket populär tävling på sportfiskekalendern. Årets evenemang återväner till den pittoreska staden Hellevoetsluis i Nederländerna, som äger rum den 11-16 juni. Gös, gädda och abborre är målarter, med ett stort prisbord värde över 800.000 SEK. 

WPC är nu en av de största fisketävlingarna globalt med inriktning på predator med båt- och streetfiske kategorier, Lowrance är stolta över att sponsra detta evenemang för tredje året. Förutom att vara sponsorer är Lowrance glada att åter igen kunna representeras av ett lag i båtkategorin. Efter förra årets framgång från Team Lowrance Europe har årets nya rekryter mycket att leva upp till. Teamet 2018 innefattar; Ulf Stuermer, Robin Grompe, Tom Heyer och Christian Wienecke som har många års erfarenhet av sportfiske sinsemellan. Team Lowrance kommer att fiska från 2 folierade båtar under tävlingen. Båtarna är fullt utrustade med de senaste produkterna från Lowrance, inklusive vår mest kraftfulla enhet, HDS Carbon.  

Lowrance erbjuder en rad produkter och funktioner som är dedikerade till professionella sportfiskare för att hjälpa dem att höja sin prestation i de olika förhållanden som de kan möta i en ovan tävlingsmiljö, som WPC. I mars 2018 släppte Lowrance en stor mjukvaruuppdatering för HDS Carbon™, HDS Gen3 och Elite-Ti, som innehöll några spännande nya funktioner för att hjälpa tävlande som använder Lowrance-produkter ett övertag. En del av denna programversion var den nya FishReveal™ ekolodsfunktionen, FishReveal är ett enormt steg framåt i fiskhittande teknik som gör att fiskare snabbt och enkelt kan upptäcka hur fisken orienterar sig i och runt skydd samt struktur, med tydligt definierade fiskbågar. 

Lowrance kommer också att vara värd för en VIP-kväll på torsdagen 14:e  juni. VIP-evenemanget kommer även att innehålla ett lotteri med massor av bra priser, inklusive den nya FishHunter3D, med denna produkten kan de sportfiskare som fiskar från stranden, bryggan eller piren veta var de ska kastas varje gång. Dessutom få 3D-visningar från en trådlös, kastbar ekolodsgivare . Andra saker i lotteriet inkluderar en 5-tums Hook2 samt många Lowrance ”goodie bags”, det kommer bli en fantastisk kväll.

Med de slutliga förberedelsen på plats har alla tävlande en sak i sikte, åka hem med titeln och bucklan i bagaget. Håll koll på vår facebook sida @LowranceSWE och titta efter hastags #TeamLowrance # 2018WPC för senaste nytt från vad som kommer bli några spännande dagar på WPC 2018

About Lowrance: The Lowrance® brand is wholly owned by Navico, Inc. A privately held, international corporation, Navico is currently the world’s largest marine electronics company, and is the parent company to leading marine electronics brands: Lowrance, Simrad Yachting and B&G. Navico has approximately 1,500 employees globally and distribution in more than 100 countries worldwide. www.navico.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!