Annons

 i Tävling

Under helgen som gick hade sveriges första gäddfisketävling enbart för tjejer premiär!  Chubby Pike Challenge 2020 – Girls Only Vi har fått en rapport från arrangörerna…

Tävligen gick över förväntat. Det blev totalt 23 tävlande lag, vi trodde inte att tävlingen skulle bli så stor som den blev.

Att från en liten idé få sånt stort intresse av andra tjejer. Vi hoppas på samma intresse nästa år så vi kan göra om denna tävling och denna gång med lite mer kunskap och erfarenhet så allt flyter på lite bättre.

Vinnande laget Norrlands Hugg hade grymma 493 cm. Topp fisken i tävligen va hela 118cm riktigt grymt fiskats alla som deltog, upplevelsen och glädjen som tjejerna delade med sig under tävlingen värmde i hjärtat att få se/höra om.

Emelie som har skött det mesta administrativa har lärt sig så mycket. Allt från att ha kontakt med alla deltagare som fått tekniska problem med rapportering till att ha kontakten med alla team om tex adresser och funderingar, det är så mycket som görs bakom kulisserna som inte syns. Men med stöd och hjälp av teamet så lyckades hon sköta det galant 

Vi är så nöjda med resultatet över hela tävligen säger Isabelle Eriksson Hållkvist och Emelie Westlin

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera