Annons

 i Ettan, Magazinet, Notiser

MagazineFishEco lanserades som en digital gratistidning för sportfiskare år 2011. I tio år har tidningen täckt i stort sett allt svenskt fiske men med uttalat fokus på arterna gädda gös och abborre.

Utvecklingen läsarmässigt har varit fantastisk, 2021 satte vi nytt rekord med nummer med över 100 000 unika läsare och det kommer fler läsare på i stort sett varje tidigare tidning av de totalt 53 publicerade, varje dag.

Satsning på flugfisket

Under flera år har bloggarna Andreas Olsson (Flugfiskaren i Småland) och Peter Svensson (Gälgreppet) försett flugfiskare med spännande reportage, flugfisketips, filmer på YT kanalen Every Fish Counts och mycket annat på FishEcos bloggplattform.

Bloggarna är i absolut topp av de mest lästa sportfiskebloggarna i Sverige. Dessa två herrar har även skrivit enstaka artiklar som sedan publicerats i MagazineFishEco och även i andra medier.

Nu bygger vi vidare på detta samarbete. Tillsammans med Andreas och Peter startar vi nu en ny sektion i MagazineFishEco, en permanent flugfiskedel i varje nummer med start våren 2022. Här kommer det att finnas tester av flugfiskeprodukter, olika tips för hur du blir en bättre flugfiskare och såklart rena reportage från olika vatten och destinationer.

//Jan O FishEco/ MagazineFishEco

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera