Annons

 i Notiser, Spinn

Magnifik SuperSizeabborre för Ozzie Manglind! Hösten är storabborrtid! Kolla in den här magnifika abborren för Ozzie Manglind!

Drygt 50 cm och 1980 gram tung! Nedjigg var betet för dagen! Så här berättar Ozzie själv!

– Det var en trög fiskedag efter att ha haft segt fiske de senaste fisketurerna, men jag lyckades lura upp ett par borrar bla en 45:a på 1360 g så jag var mer än helnöjd redan där. Fick någon mindre till, sen boom smällde denna fantastiska skönhet på och kände direkt att den va mycket bättre.Den krigade på bra men efter ett tag så va den redo att håvas.

Vännen håvar in fisken och håven knäcks på skaftet, jag slänger mig ner och fångar nätet, kalabalik! Men där va den nu i min hand, mitt nya pb i både vikt och längd, hjärnan på högvarv, glad, illamående, förvirrad , skakis.
Efter lite bilder fick denna underbara abborre ståtligt simma hem igen… https://fisheco.se/supersize/anmalda-fiskar-supersize/

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera