Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Spinn

Martin Wasberg bänder riktigt tungt tillsammans med Petter Eriksson! Kolla in den här flotta gäddan för Martin!

Det är bara att gratulera till en magisk fisk på 127 cm och 14700 gram! Fångad på en Gunki Gunzilla jigg på 23 cm! Så här berättar Martin själv:

– Åter hemma efter ett par dagars fiske med Petter Eriksson och teamkamraterna i team Lowrance. Jag och Petter kom fram till kampen under eftermiddagen och hade egentligen inte planerat fiska utan istället invänta morgondagen. Vi ändrade dock denna plan och bestämde oss för att bege oss ut för en kort-tur, då till en spot vi tidigare landat fina fiskar – en struktur med kringliggande stora djup.

Det blåste rejält och sjön gick hög. Jag körde med en Gunki Gunzilla 23 cm riggad med en 10 gr skalle. Hugget var helt brutalt och i mothugget var det som att sätta betet i botten. Fisken var otroligt stark men vi lyckades håva gäddan på första försöket. Total glädje utbrast i båten. Hon vägde hela 14700 gr fördelat på 127 cm. Det galna var att gäddan var tom. Hon hade en rygg jag tidigare aldrig skådat, från huvudet hela vägen bak till stjärtspolen!

Nytt pb för Martin som verkligen inte är främmande för stora fiskar sedan tidigare! Super well done Martin å stort grattis! Fler SuperSizefiskar hittar du här!

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FishEco (@fisheco)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera