Annons

 i Tävling

Nu har den äntligen blivit dags att lansera den nya hemsidan för Svenska Specimentävlingen som har arbetats fram under hösten. Ny tävlingsgeneral är Svante Otter och Svenskan har fått en helt ny digital plattform med nya funktioner och nya arter…

Svante säger:

– Jag är väldigt glad över att kunna lansera denna sidan inför 2021 års upplaga av tävlingen. Det känns även bra att gå ifrån den gamla plattformen då den under lång tid känts väldigt förlegad.

En av de större nyheterna är att jag lagt in hela 5 nya fiskarter i 2021 års tävling. Det har blivit en blandning av både stora och mindre arter. De jag valt att ta med är Asp, Faren, stäm, kanadaröding och ål. Jag har en förhoppning att det kan tagga till tävlingen en aning och vara spännande och utmanade tillskott. Några av arterna fiskas ju rätt flitigt redan, medans andra kan behöva en välbehövlig plats i rampljuset.

– En annan förändring som jag gjort, som jag redan tidigare berättat om, är att justera på kostnaden för att vara med och tävla till: 100kr per person, oavsett och man tävlar individuellt eller i lag. (istället för som det är nu med 100kr för individuell medverkan och 400kr per lag.) Det höjda priset är till för att finansiera allt som har med nya plattformen att göra. Samt för att täcka för kostnader för att flytta över alla information från den gamla till den nya plattformen.

– Den nya sidan har funktioner som gör att både individuella och lag-listan kommer att automatiskt uppdateras en gång i veckan. Med i uppdateringen kommer samtliga fiskar med som granskats och därefter godkänts. Alla som vill kan kostnadsfritt skapa ett konto och bli medlem på nya hemsidan. Men för att vara med och tävla och anmäla fiskar måste man betala in tävlingsavgiften på 100kr.

Där kommer man på ett enkelt sätt kunna se alla fiskar man rapporterat in in under året, samt se vilka fiskar som är poänggivande, godkända, osv. Det kommer även upprättas en hall of fame-lista med största fiskarna genom åren i tävlingen baserad på det gamla arkivet för svenska specimentävlingen. Det är därför det är ett stort nöje för mig att presentera svenska specimentävlingens nya hemsida och plattform här nedanför. Glöm nu inte att klicka på länken för att komma vidare till hemsidan och bli medlem. Oavsett om du vill tävla eller bara följa Sveriges kanske svåraste och mest prestigefulla specimenfisketävling. www.svenskan.catchcomp.com

Mvh Svante Otter

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera