Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Nu är det klart med vem som efterträder Tony Forsberg som chef för världsberömda Mörrums Kronolaxfiske!

– Mattias Holmquist har anställts som chef för Mörrums Kronolaxfiske och tillträder den 1 nov 2023. Mattias kommer närmast från Biosfärområde Blekinge Arkipelag där han sedan 2018 arbetat som koordinator med regionala och globala hållbarhetsutmaningar.

Föreningen Blekinge Arkipelags styrelse består av ledamöter från Länsstyrelsen, fyra kommuner, föreningar och företag. Dessförinnan arbetade han hos oss på Mörrums Kronolaxfiske med marknadsföring och kommunikation, fisketillsynsansvar, guidning, produktutveckling och fiskevårdsfrågor.

– Det känns jättekul att vara tillbaka! Jag ser fram emot mitt nya jobb på Mörrums Kronolaxfiske. Jag ser fram emot att utveckla Kronolaxfisket och vi behöver ha en bredd av pågående frilufts- och naturturistaktiviteter i området under hela året, säger Mattias Holmquist.

– Jag är glad att hälsa Mattias välkommen tillbaka till Sveaskog, och till teamet på Kronolaxfisket i Mörrum. Han har värdefull erfarenhet från sin tidigare tjänst på Mörrums Kronolaxfiske och med nya kunskaper från inte minst nuvarande tjänst vid Biosfärområde Blekinge Arkipelag kommer han att vara en tillgång i att utveckla den framtida verksamheten vid Kronolaxfisket, säger Björn Larsson, fastighetschef Sveaskog.

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera