Annons

 i Tävling

SuperSizegös för Ismo Raunemaa på hela 101 cm och 10,7 kilo. En av de absolut största fiskarna i år. Så här berättar Ismo själv…

Dagen hade börjat bra fått fina fiskar och nu var det bara att hoppas på att man skulle köra på monstret. Och det gjorde jag fick en klockren träff på lodet var bara att bromsa upp å släppa. Gösen stod 8m ner jiggen släpptes ner till 7m det var en Zandy S färg 14. Gösen visade inga tecken på att vilja hugga på jiggen, nu hade det gått några minuter och jag började bli nervös. Men så vaknade den till liv å steg upp och gick ner igen nu kom det ord som ingen borde höra. Men gösen stod kvar och jag fortsatte att fiska på den nu chansar jag lite och fiskar lite hårdare på den och det ger resultat den stiger upp och klipper jiggen. Och nu börjar fighten mina knän darrar händerna är svettiga gösen är urstark och tankarna börjar snurra i huvudet. Ringer min bror Esa under fighten för att ha ett vittne han kommer snabbt. Nu har det gått  5-10min jag vet inte men det känns som en evighet fisken vill bara inte komma upp, men så till slut bryter den ytan och jublet kommer. Fisken fotas och mäts vägs in på 10.7kg och 101cm. Sedan får den simma iväg igen. nu känner jag sådan glädje inombords det går bara inte fiska fikakorgen kommer fram. Fisket fortsätter under dagen men det var svårt att fokusera jag fick flera fina fiskar.//Ismo.

//Jan O +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera