Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Mercury Marine, en division i Brunswick Corporation (NYSE: BC), presenterade idag sitt nya Avator™-koncept med elektriska utombordare, vilket representerar Mercurys nästa steg inom marin innovation, avancerad teknik och ingenjörskonst. Det nya konceptet med elektriska utombordare kommer att visas upp i samband med Miami International Boat Show 2022 för att sedan formellt lanseras senare under 2022 och 2023.

Avator skapar en ny typ av båtupplevelse för Mercurys globala kunder genom att kombinera en investering i elektrifiering med mer än 80 års expertis inom båtbranschen. Med Mercurys ledarskap och rykte inom hydrodynamik, korrosionsbeständig, tillförlitlig och industriell design, kommer Avator-konceptet att skapa en överlägsen användarupplevelse för en mängd olika båtar och aktiviteter.

”Vi är glada över att formellt kunna presentera denna djärva nya fas av vår vision för framtiden – som bara Mercury Marine kan leverera på”, sade Chris Drees, VD för Mercury Marine. ”Elektrifiering är strategiskt viktigt för oss och detta koncept ger en första inblick i hur vi avser att infria vårt åtagande om att vara ledande i branschen, både när det gäller förbränningsprodukter och elektrisk framdrivning. Vi tar effektiviteten till en helt ny nivå och öppnar upp för fler nya sätt att njuta av båtlivet på”.

Avator främjar Mercurys engagemang för hållbarhet genom att erbjuda möjligheten att åka båt utan utsläpp – för ett mer hållbart båtliv. Mercury har också fokuserat på att med hjälp av elektrifieringen göra båtlivet ännu mer tillgängligt för ännu fler båtägare, med funktioner som utbytbara batterier och förbättrad bärbarhet.
”Mercury har branschens starkaste och mest robusta teknik- och designteam, som formar en ny kraft för marin tillämpning som expanderar varumärket till nya användningsområden”, sade Tim Reid, Mercury Marines vice VD för produktutveckling- och teknik. Vi tror att funktioner, som till exempel utbytbara batterier och tyst drift, är oerhört viktiga och mycket tilltalande för både nuvarande och potentiella båtägare. Vi förväntar oss också att vårt utbud av elektriska produkter med tiden successivt kommer att utökas. För oss är det därför givetvis oerhört viktigt att fortsätta att ta in och lyssna till synpunkter från våra konsumenter för att snabbt kunna ha möjlighet att anpassa oss till marknadens behov och rådande trender.”

”Vårt team har tagit med sig allt vi vet om hur konsumenter använder våra produkter och införlivat det i Avator, vilket skapar ett elektriskt framdrivningssystem som kommer att sätta en ny standard inom den marina industrin”, sade Drees. Läs mer här!   Fler relaterade nyheter här!

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera