Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Sportfiskekedjan Interfiske utlyser under 2021 sin utmaning Miljonrekordet. Miljonrekordet innebär att den sportfiskare som under 2021 sätter ett nytt godkänt svenskt rekord på abborre där fisken är fångad på bete från Armada Tackle erhåller EN MILJON KRONOR från Interfiske-/Interjaktkedjan.

Jens Olsson är verksamhetschef för kedjan och han är stolt över att presentera tävlingen;

– Abborfisket har aldrig varit hetare än nu. Det är så kul att få berätta om tävlingen som är något helt nytt för vår bransch. Att som sportfiskare veta att möjligheten finns till en miljonvinst är ju jättehäftigt. Det har aldrig fångats så många +2 kg abborrar som nu, så en rekordfångst under det kommande året känns inte helt omöjligt.

Det nuvarande rekordet innehas av Gary Wickins, 3 150 gram 1985. För att godkännas som svenskt rekord skall fisken styrkas enligt Sportfiskarnas regelverk och rekordet även godkännas av Sportfiskarna.

Jens berättar att fullständiga regler kommer presenteras på kedjans hemsida och hoppas att hela sportfiske-Sverige väljer att testa lyckan med Armada Tackle-beten.

Sportfisket har exploderat i Sverige de senaste åren. Enligt HaV / SCBs statistik ägnade sig 1,6 miljoner personer åt fritidsfiske under 2019 och antalet fiskedagar var hela 12,7 miljoner. Armada Tackle erbjuder abborrebeten som passar de flesta fiskemetoder.

Oavsett om du vill trolla upp din rekordfisk, spinfiska med jigg, spinnare eller använda moderna abborrewobbler så hittar du kvalitetsbeten som ger möjlighet till abborre-rekordet. Regler till utmaningen Miljonabborren och vart den äger rum finns på www.interfiske.com/miljonabborren

Armada Tackle produkter hittar du hos din Interfiske- eller Interjaktbutik. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För mer information kontakta:
Jens Olsson, Verksamhetschef Interfiske jens.o@interjakt.com +46 76 136 06 70 F

Manfred Isberg, Kommunikationsansvarig Interjakt Group Scandinavia manfred.isberg@interjakt.com +46 70 716 13 31

Om Interjakt Interjakt Group Scandinavia är Nordens största fackhandelskedja inom jakt och fiske med butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget drivs av passionerade medarbetare som vet vilken utrustning som krävs för att din jakt- och fiskedag ska bli lyckad.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera