Annons

interfiske-daiwa-p
 i Blogg 2013

Hej, i vanlig ordning så vill jag nominera min egen blogg, Walk the Line.

http://walktheline.boplatsen.se

Jag försöker kombinera mina största intressen fotografering och fiske med att vara småbarnspappa, inte alltid det enklaste. Fiske har så länge jag minns varit min största passion, mina föräldrar fick lyssna på mitt ständiga tjat om vi inte kunde åka och fiska snart. Nu kan jag själv bestämma, eller nja, inte riktigt, men jag har i alla fall lite bättre förutsättningar nu för att komma ut och fiska. Jag försöker föra över fiskeintresset till min tvååriga dotter och än så länge går det bra, hon älskar alla mina prylar och har en egen uppsättning jiggar som hon leker med. Hon är först ut genom dörren när jag kommer hem för att titta om pappa fått något och hon är dagligen ute och tittar till rudorna i betestunnan.

Jag försöker fiska efter de flesta arter men det är oftast rovfiskarna och karpen som lockar när det blir dags. Min blogg speglar blandningen av det fiske jag bedriver och även mitt intresse för prylar och hantverk, mixat med fina bilder från mitt fotograferande.

/Daniel Demeter – Walk the line

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera