Annons

interfiske-daiwa-p
 i Blogg 2013

Roger Karlsson nominerar Fiskelycka i Norr till Sveriges Bästa Sportfiskeblogg 2013. Läs Rogers motivering nedan o kolla in bloggen…

Jag tycker att Mats Nilsson som driver denna blogg på ett fint sätt väver in egna funderingar och redan kända kunskaper i sitt skrivande men även i sitt fiske.
Mats skriver på ett sätt där det blir lätt för mig att ta del av hans fiskepass och ta åt mig av alla tips och råd han mkt välvilligt delar med sig av. Gillar hans funderingar och tankar runt fisket. Ger mig nästan alltid något tänkvärt då jag läst på hans blogg fiskelyckainorr. Vet att det är många fler än jag som följer Mats blogg och tycker den är mkt läsvärd med mkt fakt, tips o råd, men även en viss underfundighet. 

Läs bloggen här -> Fiskelycka i norr

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera