Annons

interfiske-daiwa-p
 i Blogg 2013

Stefan Jarl nominerar sin egen blogg The Specimenhunter till tävlingen Sveriges Bästa Blogg 2013. Kolla in den nedan…

Hejsan ! Jag skulle vilja nominera min egen blogg The Specimen Hunter www.thespecimenhunter.blogspot.com till tävlingen bästa blogg 2013. Jag är en all fiskare kan man säga. Men den största passionen är mete och isfiske.  Jag tycker även om att fixa och trixa med att göra egna grejer och hitta lösningar på saker och ting . Jag tillverkar ismetevippor , flöten osv. Detta delar jag även med mig av på min blogg. Jag skriver om mina fisketurer , delar med mig av mina erfarenheter , tips om prylar mm. Den är väldigt uppskattat har jag fått veta.  Mvh Stefan The Specimen Hunter Jarl…

Läs mer här -> The Specimenhunter

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera