Annons

 i Press/Reklam

Från årsskiftet förstärker Normark Scandinavia AB sin svenska organisation med en Social Media- och Marketing Manager.

Detta som ett led i att öka kommunikationen med både butiker och slutkonsumenter.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Morgan ”Mogge” Lewin som Social Media och Marketing Manager. Mogge har en mycket lång och gedigen erfarenhet både när det kommer till marknadsföring, och sportfiske, säger Jesper Norell, Division Manager för sportfisket på Normark.
Morgan kommer närmast från en tjänst som marknadschef i bokbranschen, och har under de senaste åren varit en del av det svenska Rapala Proguide-teamet.

– Jag är oerhört stolt och glad att få arbeta med de absolut bästa och mest respekterade varumärkena i branschen, säger Mogge.

– Det ska bli otroligt kul att få vara med och driva kommunikation och marknadsföring Framåt, och samtidigt ha tät kontakt med både butiker och slutkunder. Att få chansen att kombinera arbetet med min stora passion i livet, sportfisket, känns fantastiskt.

Mogge Lewin tillträder sin tjänst i januari 2021.

För mer information kontakta: Jesper Norell, Division Manager, Normark Scandinavia AB jesper@normark.se +46 70 6389889

Om Normark och Rapala-koncernen Normark Scandinavia AB är en ledande distributör av sportfiske och utelivsprodukter. Vi arbetar med flera av världens mest kända varumärken inom dessa segment t.ex. Rapala, Storm, Sufix, VMC, 13 Fishing, Plano med flera. Rapala VMC är en ledande tillverkare och distributör av fiskebeten och krok. Koncernen distribuerar egna samt andras produkter genom egna distributionsnät i USA och Kanada, Europa, Japan och Sydamerika.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!