Annons

 i Press/Reklam

Nu kan kunderna boka för en egen liten grupp, så gästerna kan åka med sin familj, vänner eller kollegor som de ändå träffar. Fiske är bland det bästa man kan ägna sig åt, frisk luft och stora avstånd – men man vill kanske inte bo med folk men normalt inte träffar.

Vanligen bokas bara stora grupper, speciellt nu när under bästa kläckningstid, snart börjar vulgata- och danicasäsongen. Familjefiske kan bokas under maj – juli och priset är 1200 kr per person minimum 3 personer, inklusive exklusivt boende. Tiden är kl 15 den bokade dagen till kl 13 dagen efter – lodgen städas noga efter varje grupp. Bokas fler dagar kostar det 1000 kr per person för de efterföljande dagarna.

Först tänkte jag kalla det Coronafiske, men tröttnade själv på begreppet. Det har varit tufft, många kompisgäng och företagsgrupper har bokat av och vi har inte fått nya gruppbokningar på länge. Det här blir en bra ersättning, vi får lite intäkter och fler får chansen att fiska till en rimlig kostnad under högsäsong när det är toppfiske och vanligen svårt att få plats. Har man planerat en längre resa som inte kan genomföras kan det här vara ett alternativ för några dagar. Vi har en praktikant på plats en stor del av maj och kan därför erbjuda kurser i flugfiske för de som vill lära sig – jag hoppas på många nya flugfiskeentusiaster! Norrbyströmmen är perfekt för att lära sig flugfiske, man ser hur fisken reagerar på flugan, det finns gott om plats för bakkasten och man behöver inte kasta långt.

Om Norrbyströmmen
Norrbyströmmen är en till större delen anlagd put and take-ström som tar sitt vatten från Motala Ström vid Nääs som ligger mellan sjön Boren och Norrbysjön. Vattnet kommer från Vättern, vilket för det mesta betyder klart, grönskimrande vatten. Strömmen erbjuder sightfishing i ett vackert mellansvenskt kulturlandskap med ängar, åkrar, parksoffor och grusade gångar och ska inspirera till att ta på tweedkavaj istället för Gore tex-jacka vid tjänlig väderlek. Sträckan är ca 700 meter lång och har en fallhöjd på fem meter. De sex poolerna har ett medeldjup på en meter. Läs mer här!

Välkomna!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!