Annons

 i Press/Reklam

Black Friday är årets största REA-dag som infaller sig sista fredagen i November och sparkar igång årets julhandel. Vi på Sporting hoppar givetvis på trenden och kommer att erbjuda massor av supererbjudanden och en riktigt trevlig dag!

Ni som känner oss vet att Stephan inte nöjer sig med att göra något litet utan vi kommer att gå All In med erbjudanden som får er att tappa mössorna! Vi kommer ha 30-70% på massor av fina spön från bland annat Abu Garcia, Westin och CWC, rullar i mängder till superpriser och givetvis mycket mycket mer, gammalt som nytt. Det är dags att rensa hyllorna inför nästa års nyheter och vi kan garantera er grymma prylar till ännu bättre priser under den här dagen!

Det spelar ingen roll om du spinnfiskar gädda, flugfiskar, metar karp, trollar, vertikalfiskar mm. Det kommer finnas prylar till helt galna priser för alla!
Kom in för en rolig dag och en ännu roligare kväll, denna dag håller vi öppet till 24:00 och vi kör schysst musik, kaffe på kannan och givetvis supererbjudanden hela dagen. Kom hit och snacka fiske med likasinnade, fynda prylar till kanonpriser och glöm bort vintermörkret för en kväll! Gå med i evenemanget och bjud in era vänner. Erbjudanden och mer info kommer under kommande veckor.

Dag: Fredag 27/11-2015 
Tid: 10:00 – 24:00

Läs mer här -> Sporting FB

//Sporting

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!