Annons

 i Tävling

FishEco Supersize är ett koncept som vi kört nu i några år på arterna gädda och gös med stor framgång. Många ser det som en tävling, och det är det ju till viss del i den mening att månadens längsta fisk inom respektive art vinner ett fint pris, men det är också ett unikt register med några av våra största nordiska predatorer som fångats.

Därför är det nu med stort nöje vi kan presentera Supersize Perch till konceptet! Alla abborrar på 50 cm och över som är fångade och tillbakasläppta under 2015 kan anmälas, och kraven för godkänd registrering är precis som för gädda och gös.

Sponsor under hela 2015 for Supersize Perch är ACT Fishing and Boardculture i Falun. ACT drivs av Mathias Holgersson som är en av Sveriges vassaste abborrfiskare, och har oräkneligt många stora abborrar i sin meritlista. Tillsammans med Henrik Karlén vann han i fjol tävling Perch Pro.

I butiken finns ett stort sortiment för det moderna abborrfisket med inslag av metoder som inspirerats av Bassfisket i världen. Härifrån kommer också de fina månadspriserna som kommer bestå av grym utrustning för abborrfiske!

Så nu är det bara att ge sig ut och klippa de där 50+ abborrarna och registera dem i vårt Supersize-register. Vi är övertygade om att det kommer bli en hård strid mellan toppfiskarna varje månad, så se till att fiska hårt, och kom ihåg, det är längden som räknas! Detta kommer bli buskul!

Registrera din 50+ cm abborre fångad fr.o.m. 2015 01 01 –> HÄR!

Besök vår sponsorbutik här –> ACT Falun 

Skitfiske på er, alla Perchheads!


//Sebastian +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!