Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Nu öppnar Göteborgsområdets flugfiskebutik! I mars 2021 gick e-handelsplattformen flyfishingmarket.se live och sedan dess har utvecklingen bara gått framåt. Efter lättade restriktioner och stor efterfrågan öppnade vi den 13 november upp dörrarna till vår första fysiska butik i Mölnlycke där vi erbjuder allt inom flugfiskets fantastiska värld. Vi blev därmed den enda renodlade flugfiskebutiken i Göteborgsområdet.

– Att vi skulle öppna en fysisk butik har funnits med i planen sedan början men att vi kan öppna redan nu känns helt fantastiskt roligt! Genom att finnas tillgängliga både digitalt och fysiskt kan vi erbjuda våra kunder ännu bättre service. Att exempelvis få möjlighet att provkasta ett spö innan köp vill vi uppmuntra, säger grundaren Emil.

I butiken utlovas gött fiskesnack vid kaffebaren, spön, rullar, linor, vadare, verktyg, tillbehör och ca 400 flugor att välja bland. För den som vill binda egna mästerverk erbjuds ett generöst utbud av flugbindningsprodukter. Med öppningen tillkommer även nya varumärken som Guideline, Renzetti och Airflo.

Under vinterns flugbindningsperiod kommer butiken att ha öppet lördagar och söndagar. Något som kommer att ändras när fiskesäsongen drar igång till våren 2022.

Varmt välkommen in på fisketips, för att dela erfarenheter och prata fångade fiskar som bara vi flugfiskare kan!

Kontakt: Emil Bjärkvik (grundare), info@flyfishingmarket.se, 076 645 35 78
Butik: Hönekullavägen 7, 435 44 Mölnlycke
Hemsida: https://www.flyfishingmarket.se/

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera