Annons

 i Press/Reklam

I år fyller Söder Sportfiske 10 år och det kommer vi fira med ett storslaget 10-års jubileum under hela 6 dagar. Viktiga datum för dig som gillar sportfiske: 13-18 april har vi 10 års jubileum i vår nya butik på Hornsgatan 148 i Stockholm. Missa inte dessa dagar och det kommer vara värt att ta sig hit, det kan vi lova.

Många leverantörer och sportfiskeprofiler kommer vara på plats: bla. SvartZonker, Comstedt (Humminbird/Minn Kota), Torbjörn Buster Odén för BIOS, Stefan Trumman Trumsted och Albin Shargi för CWC, Gunnarsson på ZALT, Tobias Fränstam Sportfiskarna, ABU Garcia representanter som Håkan Fransson, Gäddjoel mf., Eastfield Lures är på plats, Savage Gear, Danne på Westin Fishing, Jesper på Normark / Shimano, Shimanos rulldoktor, Niklas Bauer på Vision Flydressing, Hardcore Lures snackar betesgjutning, Lowrance, Leechzilla / Leech, JW Lures, Jonny Thofeldt, Ismo m.fler. Kommer bli galet bra!

En annan rolig grej som händer är att på lördagen den 18:e april kommer Claes SvartZonker Claesson till butiken och grillar mat, vi slänger upp en grill utanför butiken på Hornsgatan 148 i Stockholm och mat lagad av SvartZonker kommer säljas till självkostnadspris. Det vill du inte missa! 

Vi kommer under dessa dagar ha olika SUPERERBJUDANDEN beroende på vilka leverantörer och profiler som är på plats så missa inte detta. Mer info om de olika erbjudanden vi kommer ha kommer lite längre fram men vi lovar detta vill du inte missa!

//Söder Sportfiske

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera