Annons

interfiske-daiwa-p
 i Mete

Swedish Carp Challenge kommer gå av stapeln för 14e gången den femte juni till den åttonde jun i Sämsjön.

Tävlingen startar med en trevlig grillmiddag – Birger-style som vanligt !

Platsen blir Norra sämsjön i Annelund och samma tid å samma platser ungefär så borde det bli lika bra som förra året . Förstaplatsen bli en biljett till att få delta i World carp classic 2013.

Med andra ord kommer SCC att bli en kvaltävling till WORLD CARP CLASSIC iår igen ! Givetvis får vinnar­laget också med sig det fina vandringspriset, varupriser samt att present kort kommer delas ut i vanlig ordning. För att förbättra chanserna kommer alla swim att förmäskas!

Första pris : WCC start avgiften !

Andra pris : 5000:- cash !

Tredje pris : 3000 :- present kort !

Det är 25 lag som kommer till start och gör upp om platsen till WORLD CARP CLASSIC i Italien iår Joakim Jacobsson och Håkan Olsen som vann förra året är givet vis med iår igen dom kom ju på en hedrande 21a plats och vann sin sektion ner Italien förra året och där var det 150 startande lag från typ hela värden ! förövrigt är ju inte pris bordet så illa heller 5000:- till tvåán och 3000:- i present kort till 3an ! Nytt för iår är oxså att ABU och Flanden kommer med oss som tunga sponsorer till prisbordet -det tackar vi för !!

Överskottet från tävlingen efter allt annat är betalt kommer att gå till utsättning av nya karpar i  Norra sämsjön i Annelund så det för förhoppningsvis blir bättre fiske å bättre tävlingar där fortsättningen

//Janne Bohlin

Svenska Karpklubben vill så här med tacka våra sponsorer som hjälper till att göra tävlingen till en upplevelse för alla inblandade !

 

FiskeKompaniet
Aneboda
ABU
Skandinvien SporfiskeCenter
MeteMagasinet
Bait´n Gear
Sporfiskegiganten
Willys Sportfiske
Hemdeli.se
Swedish Bait Mechanics
Fladen
Conrete
Pop Up Tackle

Förmäsking har gjorts med Swedish Bait Mechanics, Northern Baits och Quest bait från Skandinvien Sporfiske Center !

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera