Annons

 i Ettan, Tävling

Nu till helgen avgörs den andra deltävling av årets upplaga av Swedish Perch Tournament 2021!

Deltävlingen avgörs på lördag 24/7 i Gäddeholm, Västerås. Värdbutik för deltävlingen är Sportfiskeboden Västerås. Mälaren är tävlingsvattnet för deltävlingen, mälaren är Sveriges tredje största sjö. Sjön ligger inom landskapen Västmanland, Uppland och Södermanland och den har sitt utflöde i Östersjön.

Till denna deltävling är det redan 30st registrerade lag, anmälan till deltävlingen stänger fredagen 12:00 den 23/7. Anmälan till Swedish Perch Tournament 2021 görs via www.spt.nu.

Förutom chansen att vinna fina priser i deltävlingen och under touren kan ni även genom ert deltagande i Swedish Perch Tournament 2021 även registrera er till Swedish Perch League rankingsystem som är det nationella rankingsystemet för team som tävlar i Abborrfiske. Har ni inte anmält er till SPL gör ni det via www.perchleague.se.

Nytt för i år är att Perch Tournament har valt Fishy Tech Sweden som teknisk leverantör av tävlingsapp och tävlingsadministration. All rapportering sker via appen och uppdateringar om tabellen under tävlingsdagen. Samtliga deltagande lag måste registrera sig via www.fishy.nu, för att erhålla sin unika kod som krävs för att logga in via tävlingsappen.

Som arrangör förhåller vi oss till de rekommendationer och regler som Folkhälsomyndigheten tagit fram på grund av den pågående situationen med covid-19, åtgärder i samband med deltävlingen kommer att utföras.

Har ni frågor är det bara att kontakta oss via www.spt.nu eller swedishperchtournament@gmail.com.

Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour! Här hittar du fler relaterade nyheter!

Skitfiske på er alla!

/ Viktor, Sebastian & Johnny
Swedish Perch Tournament 2021

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera