Annons

 i Press/Reklam

Önskemål från båtägare och båtbyggare har resulterat i en ny Fusion stereo. Det är ofta begränsat utrymme på instrumentpanelen samt att dagens användning av stereo ombord oftast består av streamad musik via Bluetooth.

Resultatet är en nydesignad marinstereo MS-BB100 i ”blackbox” utförande som kan monteras helt dolt med endast en mindre panelmonterad kontroll med inbyggd Bluetooth funktion.

Från kontrollpanelen kan stereon aktiveras och stängas av samt att möjlighet ges att stega mellan låtar/radiostationer samt höja och sänka volymen. Full kontroll av stereon sköts lättast via Bluetooth med en iPhone, iPad eller Android telefon med Fusion Link app installerad.

Det går även att ansluta en fjärrpanel med full funktionalitet Fusion MS-NRX200i eller alternativt kan en kompatibel multifunktionsdisplay/plotter anslutas via NMEA2000 för fjärrstyrning.

MS-BB100 har Fusions unika och eleganta TrueMarine design och en inbyggd förstärkare med 4 kanaler på totalt 200W effekt (4x50W) samt en lågnivåutgång för subwoofer och en lågnivåutgång för extern förstärkare. Tack vare Multizone teknologi styrs volymen i två zoner individuellt.

MS-BB100 är utrustad med en integrerad AM/FM radiomottagare och den är även förberedd för DAB radio genom att systemet kompletteras med Fusion DAB+ modul. Den är utrustad med USB ingång för att kunna spela lagrade MP3 filer från en minnesenhet och AUX ingång för anslutning av andra externa ljudkällor.

 Fusion MS-BB100 – Ca.pris 4 395,- inkl.moms

 


 

Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 80 miljoner med sexton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth och är baserat i Västra Frölunda. Jan Comstedt AB är generalagent och distributör för många välkända varumärken som Seastar Solutions (tidigare Teleflex Marine), Lewmar, Jabsco, Rule, Lectrotab, TBS electronics, CombiLock, RAM mounts, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, och Shakespeare.

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt

e-mail: mats@comstedt.se

+46 31 775 65 21

+46 708 42 03 90

 

Jan Comstedt AB

Box 12022

SE-402 41  Göteborg

+46 31 775 65 30

+46 31 24 53 17

www.comstedt.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!