Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Vi välkomnar ännu en utvald riktigt duktig sportfiskare till FishEcos bloggportal. Joakim Åberg driver bloggen Gifflar & Gummi och har också skrivit artiklar i +MagazineFishEco. Joakim har inte bara ordets gåva, han är också en skicklig fotograf vilket syns inte minst i hans blogg… Läs mer om Joakim nedan…

Bloggen startades 2013 och var från början tänkt som en fiskejournal, men har sedan dess utvecklats till en blandning av egna spännande fiskehändelser och utförligt skrivna artiklar. Bloggen drivs av mig, Joakim Åberg. Jag är en 29-årig driven Sportfiskare som om möjligheten fanns hade haft spöt i handen 8 timmar om dagen. Jag jobbar som 3D-/2D-grafiker i Göteborg sedan 8 år tillbaka och driver även ett frilansföretag på sidan om med inriktning på retusch och 3D.

Mitt fiskeintresse började tidigt och som för många andra var det spinn och mete efter abborre och gädda som utfördes. Under tonåren tog jag fisket till en ny nivå och satsade primärt på mete efter Sutare, Brax och Karp. Men även Ål på den tiden då Ålen fortfarande var tillåten att fiska.

Under den tiden jag studerade på Lindholmen i Göteborg och de tidiga åren på jobbet bodde jag i innerstan och tid till fisket saknades. Dock fick jag en nytändning när jag efter några år flyttade tillbaka till Alingsås där jag växte upp. Jag tog körkort och skaffade båt, och därefter tog fisket fart på riktigt.

Nu satsar jag på många olika typer av fisken, men vertikal och flötestrolling är något jag verkligen brinner för. Jag vill utveckla mitt fiske de kommande åren och har förhoppningar om att fisket skall bli mer än bara en hobby.

För den som är intresserad av mig som grafiker så finner ni några portfoliobilder här. Jag jobbar på Spark Vision AB och har under åren gjort mängder av uppdrag åt bl.a. Volvo, Ballingslöv, Marbodal, Ikea och Electrolux. 3D-modellering, ljussättning, retuschering, animering och postproduction. Jag kan även HTML, CSS, PHP och SQL. Om ni behöver en grafiker eller webbdesigner för frilandsjobb så tveka inte att höra av er.

//Joakim Åberg

Läs bloggen här -> Gifflar & Gummi

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!