Annons

 i Press/Reklam

Från Guidepoolen kommer nyheten om ytterligare en sportfiskeguide som anslutit sig till företaget. Senaste medlemmen heter Simon Nilsson.

Mitt största intresse har alltid varit fiske och uteliv. Jag har fiskat sedan barnsben och det är ett gemensamt intresse inom familjen. Att fåmöjligheten att guida inom sportfiske är mycket givande med spännande möten, fantastiska upplevelser och många skratt. Jag är en servviceinriktad, pedagogisk och har alltid ett leende på läpparna. 

Jag är flugfiskare och jag fiskar både med enhands och tvåhands flugspö. Jag fiskar efter
Havsöring, Lax, Gädda, Harr, Regnbåge och ibland Karp.
Med en bred kunskap anpassar jag mig efter förutsättningar och art.

//Simon Nilsson

Läs mer här -> Guidpoolen

Fishingguide in Sweden är en Guidepool för fiskeguider och instruktörer i Sverige.

Här samlas fiskeguider och instruktörer med olika inriktningar och specialitet för att det skall vara lätta att hitta för sportfiskare, anläggningar och andra som är i behov av fiskeguider och Instruktörer. 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!