Annons

 i Press/Reklam

Vi vill uppdatera er om en ny förändring i vår verksamhet och presentera er för Micael Lindh. Sportfiske har varit Micaels stora fritidsintresse sedan unga år och redan 1992 började han arbeta inom sportfiskebranschen som säljare på det svenska grossistföretaget Fladen Fishing.

Men efter 20 år sökte han nya utmaningar har därefter jobbat som klubbchef i Varbergs Innebandyklubb och de senaste fem åren inom motorbranschen på AD Sverige som försäljning och marknadschef. Micael har hela tiden följt sportfiskebranschen på avstånd och det har alltid funnits ett sug om att hitta tillbaka.

– Jag är nu mycket stolt över att kliva in i rollen som försäljningschef för Pure Fishing i Sverige och ser med spänning fram mot att jobba med en paljett av världsledande och starka varumärken tillsammans med teamet.

Vi ska gemensamt jobba vidare med att bygga och stärka våra kundrelationer för att ta nästa steg i utvecklingen och tillgodose våra kunders behov.

John Hendersson – kommersiell chef för Norden.

– Jag är mycket glad att välkomna Micael till teamet, han förstår helt och hållet våra styrkor i våra varumärken, produkter och tror på framtiden. Han bistår även med sina ledarskapskvaliteter för att stödja vårt fantastiska säljteam här i Sverige och han förstår vikten av att bygga kundrelationer och ge bästa möjliga service.

//Pure Fishing/ Abu Garcia

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

FishEco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!