Annons

 i Notiser

Vi välkomnar ännu en förstärkning till Team Abu Garcia! Isabel Syrjä fiskar det mesta och hon slog nyligen till med ett nytt pb på abborre med 50 cm och 2 kg!

Mitt namn är Isabel Syrjä och jag kallas Bella. Jag är 31 år och pluggar till vardags. Redan som barn fascinerades jag av livet under ytan och vad som fanns där, men det var först för sju år sedan jag började fiska. Mitt hjärta slår starkast för spinnfisket efter gäddan i skärgårdens grunda vikar och skär, men på senare år har jag ägnat mig mycket åt abborre, sutare, brax och karp under årets varmare perioder för att skona gäddan. Jag strävar alltid efter ny kunskap, ny insikt och ny förståelse för att utveckla mitt fiske så långt det bara är möjligt. Jag är med i så många tävlingar jag kan, det ger den där extra sporren och fokusen som jag älskar. 

Att få bli medlem i Team Abu Garcia ser jag som en helt fantastisk möjlighet att få dela min fiskeglädje med ännu flera. 

Följ Isabel på Instagram: @bellafishinglife

 

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!