Annons

 i Press/Reklam

Vi välkomnar Mattias Åström till Team Abu Garcia! Mattias är en inbiten predatorfiskare som har många fina fiskar och bra tävlingsresultat på sin meritlista. Vi ser fram emot ett givande samarbete och låter Mattias själv presentera sig närmare.

Jag heter Mattias Åström och är 34 år gammal. Är uppvuxen och bor i Skövde tillsammans med min underbara familj som består av mina två barn och sambo.

Jag har fiskat sen barnsben och det är något jag brinner för idag mer än något annat. Geografiskt ligger Skövde precis mellan de två största sjöarna vi har i Sverige – Vänern och Vättern och det är där jag bedriver merparten av mitt fiske, som allt som oftast är efter gädda, abborre och vertikalfiske efter röding.

Att få komma med i Team Abu Garcia är såklart en stor ära för mig och något jag är otroligt stolt över. Abu och deras produkter har följt mig genom hela livet och märket Abu är inpräntat i svensk folksjäl sedan urminnes tider. Jag minns hur jag som liten grabb gick ut till förrådet och rotade i min pappas fiskeväska. Där låg en massa wobblers med ställbara skedar, andra stod det Killer på. Det fanns även massor av små fina spinnare i olika färger och diverse skeddrag. Där stod även en hel drös med glasfiberspön. På ett av dem satt det en grön/vit haspelrulle vid namn 444, på ett annat satt en svart rulle där texten Cardinal 755 prydde sidan – samt ett par inkapslade rullar som stod där och glänste.

Min första fisk, som var en lake, fick jag på en Abu-utrustning. En Abumatic 110, ett flöte och en krok utan agn var receptet hahaha!

Det ska bli väldigt spännande och otroligt kul att få representera Abu Garcia. Jag är fostrad av mina nära och kära att ha båda fötterna på jorden, hjälpa andra, men framförallt att vara glad, trevlig och ge kärlek. Lite så som jag uppfattar vad ABU står för.

Följ gärna mig och mitt fiske på Instagram: @tittfint

Skitfiske på er !!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!