Annons

interfiske-daiwa-p
 i Mässor

Pär Lindberg blir ny projektledare för Swedish Game Fairs storsatsning på Sportfiske. Pär är känd fiskeprofil och har jobbat i sportfiskebranschen sedan 1990 då han började på Berras Sportfiske. Närmast kommer Pär från ABU Garcia där han var produktchef.

Swedish Game Fair har arrangerats sedan 2002 och är en av Nordens största Game Fair mässor. Även om Sportfisket är representerat på mässan så har jakten varit den dominerande delen tidigare. Tillsammans med Pär gör mässan en storsatsning på sportfisket inför 2018.

– Mässan har alla förutsättning för att växa till en stor sportfiskemässa. Med direkt anslutning till Tullgarnsviken kommer mässan att satsa stort på bl a prova-på-fiske, sportfiskebåtar och fokus på det moderna predatorfisket, säger Pär Lindberg.

Tullgarn slott ligger vackert och centralt beläget på en udde mitt i Tullgarnsviken. Här har åtskilliga monstergäddor landats genom åren. Därför passar sportfisket verkligen in i Swedish Game Fair, som nu utökar med större ytor på land och bryggor i vattnet. Detta för att kunna ta emot fler utställare och besökare.

– Vi är mycket glada att presentera Pär Lindberg som vår nya projektledare för sportfisket och vi vet att intresset är stort hos våra besökare. Mässan ska locka sportfiskare till Tullgarn men också locka fram sportfiskaren ur jägarna, avslutar Torbjörn Larsson, vd, Swedish Game Fair.

För ytterligare information kontakta Pär Lindberg, telefon: 070-548 58 78, e-mail: parlindberg@yahoo.com Torbjörn Larsson, telefon: 0708-18 81 00, e-mail: torbjorn.larsson@nortuna.se

Fakta Swedish Game Fair Swedish Game Fair arrangeras på det kungliga slottet Tullgarn, strax söder om Stockholm. Mässan har 20 000 till 25 000 besökare och ca 300 utställare. Nästa mässa arrangeras 25-27 maj 2018. Medarrangörer är Sportfiskarna, Svensk Sportfiskehandel, SportfiskeAkademin Forshaga, Ståthållarämbetet, Stat

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!