Annons

 i Notiser, Tävling

Ny ranking i Swedish Pike League efter Super Pike Open! Som vanligt kontrollera att era resultat är rätt! Här kommer rapport från tävlingsledningen!

Den 8-9 oktober avgjordes CWC Superpikeopen i Oskarshamn. Tävlingen har varit årligen återkommande sedan 2016 med uppehåll 2020 p.g.a pandemin. Efter en del sena avhopp kom 96 team till start och för tredje gången i rad avgick team Pursuit of Hapiness med segern med totalt 451cm.

De vann därmed 1:a pris som var 30 000kr cash samt en Suzuki båtmotor, dessutom fick de behålla vandringspriset i kraft av sin tredje inteckning. Endast 3cm efter kom Karlskrona Båt & Fiske på 448cm och fick 2:a priset som bestod av 20 000kr cash samt var sitt set med Instinctrulle, lina och Instinctspö från CWC. På 3:e platsen kom D-Bandz PRO på 443cm som vann 10 000kr cash samt var sin Predatorbag från CWC. Längsta gäddan fångades av Martin Rees i team Hummingbird och var en 110cm lång skönhet, fångsten belönades med en pokal.

Första fångade metergäddan dag 1 gjordes av Ted Müller. Dag 2 fångades den första metergäddan av Mattias Hermansson. Båda dessa belönades med var sin CWC Monsternet XL från CWC.

Bland övriga deltagare som inte tillhör lag 1-3 lottades sponsorpriser ut:

Menyhárt Lajos vann en båtmotor från Suzuki

Mikael Ljungberg vann ett guldkort från Navionics

Daniel Bejer vann ett Helix från Comstedt

Örjan Nolen vann ett Gemino från Ursuit

Jonas Angler vann en dags guidad fisketur i Eriksberg från Smålands Sportfiske

Tröstpris lottades ut bland de team som inte registrerat någon fångst. Detta pris vanns av Team Esox och bestod av ett presentkort hos Hobby&Fiske samt beten från CWC

På fredagskvällen blev samtliga deltagare bjudna på pizza bakade av Pizzeria Viktoria och Pizzeria Viking. Lördagen avslutades med prisutdelning och avslutningsmiddag på Badholmen i Oskarshamn.

Tävlingsarrangörerna tackar samtliga ovan nämnda samarbetspartners och sponsorer för årets tävling. Ett särskilt tack till CWC som riggar ett magiskt prisbord. Ett ännu större tack till samtliga deltagare som gör tävlingen spännande och trivsam. Nästa års upplaga av CWC Superpikeopen äger rum 7-8 oktober 2022.

Tävlingsarrangörerna laddar nu om inför årets häftigaste abborrtävling, Westin Big Perch Challenge som går av stapeln 29-30 oktober med Oskarshamn som utgångspunkt.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera