Annons

 i Press/Reklam

Sportfiskarna har rekryterat Michael Molander till tjänsten som tävlingsansvarig tjänsteman inom förbundet. Michael är sedan barnsben en passionerad tävlingsfiskare.

Michael är utbildad civilingenjör och kommer från en roll som företagsledare, men har gjort sig känd i sportfiskesverige genom en lång karriär inom tävlingsfisket, både som deltagare och som tävlingsarrangör. Han är en drivande kraft i Sportfiskarnas Stockholmsdistrikt och tävlingsledare i Täby Pimpelfiskare.

– Vi är mycket glada att vi har rekryterat Michael till den här viktiga rollen på förbundet och vi är övertygade att han kommer driva på en stark utveckling inom tävlingsfisket, säger Henrik Helde, chef för Sportfiskarnas medlemsenhet.

Michael börjar sin nya tjänst på Sportfiskarnas huvudkontor 10 januari 2018. Han kommer vara en del av medlemsenheten som samlar bland annat medlems-, organisations- och tävlingsfrågorna på förbundet.

– Det känns fantastiskt att få möjligheten arbeta professionellt med sportfisket och inte minst tävlingsfisket. En dröm går i uppfyllelse! Jag kommer göra allt och lite till för att bidra till att vi blir fler medlemmar i Sportfiskarna och att tävlingsfisket blir bättre och större än någonsin, säger Michael Molander.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!