Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Nya anklagelser mot amerikansk blystoppare! För drygt ett år sedan rullade en stor sportfiskeskandal upp i USA. Två framgångsrika professionella sportfiskare som tjänat hundratusentals kronor på sitt tävlingsfiske avslöjades när dom stoppat blyvikter i fisken som vägdes in.

Herrarnas tilltag retade deras medtävlare till den grad att polis fick tillkallas för att helt enkelt skydda fuskarna, annars hade det blivit rejält med smörj kan antas. Det hela sved rätt ordentligt, det blev böter och ett kortare fängelsestraff för båda. Självklart också avstängning från vidare tävlingsfiske och sannolikt stora förluster av sponsorpengar.

Nu får historien en fortsättning, Chase Cominsky, en av det påkomna fuskarna står anklagad för nya brott men den här gången gäller det jakt. Totalt anklagas Cominsky för åtta olika jaktbrott med tyngd på vad vi i Sverige kallar både olovlig och olaglig jakt om det tolkas rätt.

Nu får historien en fortsättning, Chase Cominsky, en av det påkomna fuskarna står anklagad för nya brott. Totalt anklagas Cominsky för åtta jaktbrott.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera