Annons

 i Press/Reklam

LOOP Rautas LW Hiking Jacket är designad för dig som vill ha bra väderskydd men inte vill släpa på onödig vikt. Med en vikt på endast 420 gram är den ett bra alternativ för både vandring och vadning.

Kombinerat med en ryggsäck eller en höftväska, är detta egentligen allt du behöver på fjällturen när du smyger fram längs vattnet och spanar efter vak. Utformningen av jackan fokuserar på packbarhet, vikt och andningsförmåga.

Sydd i en lätt 3-lagers polyamidväv. Sidorna är försedda med två långa blixtlåsöppningar vilka fungerar som ventilationsöppningar och även låter dig enkelt få tillgång till insidan av jackan. Fronten är försedd med två tryckknappar, en vid botten och en i mitten. Dessa knappar låter dig ha jackan helt öppen för ventilation utan att jackan fladdrar runt. Rautas har naturligtvis två bröstfickor för det nödvändigaste och dolda öglor för att fästa verktyg.

Designad i Sverige och tillverkad i Europa. Se fler jackor på looptackle.com. Färg: Swedish Blue och Carbon Grey Storlek: XS-3XL Pris: 3850 SEK

Läs mer här -> Loop

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera