Annons

 i Ettan, Magazinet, Notiser

I dom kommande numren av MagazineFishEco finns det fler tester av produkter än någonsin! Kläder, spön, rullar och flera mycket annat fotograferas och testat för fullt.

Några saker vi kan nämna är nya Beast-spön för gädda, Shimanos Ultegra i abborrstorlek och nya spännande Gunki Chooten Cut, i den serien testar vi två spön.

För många är drömmen om ett St Croix spö ofta lite för dyr, därför testar vi deras spön i lägre prisklasser, håll utkik för St Croix Bass X testet som kommer under 2022. Abu Garcia släpper också nya EON serien, klart vi har ett sådant på test också. Lite extra kul är så klart svenska Svartzonkers produkter, såklart har vi ett Bomb Caster för riktigt tungt gäddfiske på test också.

Håll ut, under oktober kommer delar av detta att vara klart, i ett nytt fint MagazineFishEco, gratis och alltid på en skärm nära dig.

Ps, i dagarna slog vi nytt rekord i unika läsare med det här numret, 130 000 läsare! Inte illa va? Pps, det är rätt många numer som passerat 100 000 läsare. Tack för det!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera