Annons

 i Press/Reklam

Rapala Proguide förstärker nu med Mathias Holgersson som gör comeback Proguideteamet
Mathias är en äkta fiskenörd som jobbar och brinner till 100% för sportfiske och som större delen av sin vakna tid tänker på fiske och planerar sina uppsatta mål.

Mathias driver även en fiskeresort för predatorfiske, Lake Runn fishing resort som fått utmärkelsen Sveriges bästa ”guideservice” av en av Europas ledande tidskrifter. Divisionschef Jesper Norell på Normark Scandinavia AB som är ansvarig för Rapala Proguide berättar att Mathias kommer även att arbeta tajt med Normarks produktutveckling och föreläsa om det moderna predatorfiske

Mathias, vilket fiskesätt utövar du mest?
99% av min fisketid spinnfiskar jag med artificiella beten och då efter gädda, abborre och gös.

Varför 
Ni vet känslan som går igenom kroppen när du får ett hugg eller en stöt?
Obeskrivlig i många fall, och det är du som valt betet, fiskat betet efter erfarenhet. Med andra ord vill kunna påverka och variera mitt fiske utifrån alla förutsättningar, faktum är att det alltid är någon som får mer eller större fisk. Lär man sig sitt fiskekan du efter tid påverka detta!

Dina PB
Gädda 14.2kg – Gös 8520gr – Abborre 2440gr

Minnesvärda fångst
Den sjukaste känslan jag har haft i kroppen, var när jag fick en gädda på 115cm (12kg+) tagen under Worldpredator Classic i Holland 2014. Nytt vatten, tävling och en gigantisk press gjorde påslaget adrenalin enormt och alla känslor förstärktes. Det förstärktes ytligare att få gå upp på podiumet och få pris för största gädda.

Fiskemål 2016
Största målet är att göra en bra tävling under Worldpredator Classic i Holland. Där av blir vårens fokus att förbereda mig och min utrustning för gällande förutsättningar vi kan få under tävlingsdagarna. Annars ska jag försöka tävla några gäddtävlingar på östkusten och skaffa mig mer erfarenhet av just de fisket. Som alltid blir det jakt på en riktig stor abborre i Sveriges inland.


Rapala Proguide består av några av de mest framstående sportfiskarna i Sverige. Deras främsta syfte är att hjälpa andra att lyckas i sitt fiske genom att blogga på www.rapalaproguide.se och www.facebook.com/rapalaproguidesverige.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!