Annons

 i Press/Reklam

Finland storsatsar på 2015 års Allt för sjön med rekordmånga utställare och en rad nyheta båtmodeller som kommer att premiärvisas. Tre av båtmodellerna som finns på plats är Buster XXL, XO 250 och Bella 600R. Båtarna visar exempel på det senaste inom trender, design, säkerhet och komfort som gäller inför båtåret 2015. Allt för sjön öppnar på Stockholmsmässan den 28 februari för allmänheten men redan den 27 februari är mässan öppen för branschen.

Buster XXL, XO 250 och Bella 600R är tre finska båtarna i mellanklassen och de är bara ett litet urval av alla de nyheter som kommer att visas på mässan, allt från en fots modellsegelbåtar till nära 50 fot (ca 15 m) stora motorbåtar.

– Vi ser redan i dag att mässan blir större nästa år. Bland annat gör den finländska båtindustrin en jättesatsning och har flera stora montrar med ett riktigt stort antal båtnyheter. Det kommer garanterat besökarna att uppskatta, säger Hanse Thorslund, projektchef för Allt för sjön.

Förutom alla båt- och tillbehörsnyheter lyfter mässan fram kommande trender i båtlivet som dagsegling, nya sätt att ha båt på som hyra, leasa och delägande. Dessutom visas båtdesign och ny teknisk utrustning som gör båtlivet ännu säkrare. 

– Redan på entrétorget kommer besökarna att mötas av en ny stor nyhetsmonter med det allra ”nyhetaste”, säger Hanse Thorslund.

Allt för sjön är Nordens ledande båtmässa och är en av Sveriges största årliga evenemang som hålls på Stockholmsmässan och som pågår 27 februari-8 mars.

För mer information www.alltforsjon.se eller kontakta 

Hanse Thorslund, projektchef hanse.thorslund@stockholmsmassan.se, 070 789 43 85
Mats Hagman, pressansvarig Allt för sjön, mats.hagman@informedia.se, 070 628 12 10
Catarina Oscarsson, pressansvarig Stockholmsmässan,catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se, 070 789 43 66

Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera