Annons

 i Press/Reklam

 PRESSMEDDELANDE 2011 05 05:

Hej,

Jag är stolt över att kunna meddela att från och med idag finns även Sexyloops The Board i en svensk version på www.sexyloops.se. Även om vi har många svenska och nordiska medlemmar i den engelska versionen av The Board tror jag att det här forumet kommer att vara mycket mera tillgängligt för svenska, norska och danska flugfiskare. Jag kommer inte att vara moderator i detta forum eftersom mina kunskaper i de skandinaviska språken inte är de bästa men min mångårige vän Stefan Siikavaara och andra välkända Skandinaviska flugfiskare kommer att hjälpa mig med detta. Jag vet att det här kommer att bli ett stort forum och jag kommer naturligtvis att komma på besök från tid till annan.

Så om du vill diskutera flugfiske med några av de bästa flugfiskarna i Skandinavien, registrera dig nu på http://www.sexyloops.se.

 

Paul Arden

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera