Annons

 i Press/Reklam

Jonny Thofeldt är en av våra svenska fiskare av rang som det är svårt att ha missat vem han är. Han är inte bara grym på att dra stora gäddor, utan har även designat många riktigt fina beten. Det senaste och årets största snackis är utan tvekan Jonny Vobbler. Ett numera plastbete som har en lugnare gång, mer som ett gummibete.

Jonny hade länge funderat över hur han skulle gå vidare i sin betesbyggnad när han for ner till legendariska Rügen för något år sedan. Sällskapet han hade med sig då var en frekvent användare av vobbler, medan Jonny inte var helt övertygad över wobblerns effekt på de svårflirtade damerna. Han ville inte släppa sin jigg medan tanken över hur effektiv wobbler  faktiskt var inte släppte hans tanke.

Så fort han kom hem till sin snickarbod tog han tag i saken och hade fött idén att göra en wobbler med gång av ett gummibete. Två flugor i samma smäll så att säga. Efter många timmar, många prototyper och många misslyckanden höll han resultatet i handen. Ett helt perfekt bete för hans ändamål. Enda problemet nu var att betet han gjort var i trä, och det tog alldeles för lång tid att göra då det var så många små moment som behövdes för att göra vobblern extra speciell.

Han fick möjligheten att lägga fram idén till Strike PRO / Catch With Care som nappade direkt. Tillsammans utvecklade de betet i plast för att få ett mer hållbart bete. Första turen Ever Oostdam provfiskade betet krokade han en 12 kilos donna. länk: 

Finns i 10 färger. 13 cm 55 gram. 

Läs mer här -> CWC Katalog

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!