Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Lowrance®, som är världsledande inom elektronik för sportfiske sedan 1957, har lanserat nästa generations elektronik för sportfiske den här veckan. Nya HDS PRO® plotter/ekolod, det mest högupplösta live-ekolodet ActiveTarget™ 2 och Active Imaging™ HD med ultrahög upplösning ger sportfiskare det kompletta paketet med den senaste ekolodstekniken som har hjälpt dem att hitta och fånga mer fisk i mer än ett halvt sekel.

HDS PRO utgör hjärtat i Ultimate Fishing System med fullständiga nätverksfunktioner och ger kontroll från för till akter i båten vilket omfattar trollingmotorer, autopiloter, utombordsmotorer, radar, kommunikation samt anslutning och kontroll av Power-Pole‌‌®‌‌ grundvattensankare.

Nya HDS PRO introducerar nya sjökortslager för ActiveTarget scoutläge och Ghost 360. I tillägg återintroduceras 10-tumsskärmen med HDS PRO, en favorit bland sportfiskare med ny formfaktor och ett nytt bildförhållande, vilket ger en bättre skärm i ett nytt paket.

ActiveTarget 2 är den senaste uppdateringen av det prisbelönta ActiveTarget Live-ekolodet som presenterades 2020 och blev snabbt en favorit hos världens bästa sportfiskare och proffs inom Major League Fishing. Active Target 2 ger högupplösta vyer av fiskens rörelser och strukturer vilket gör det möjligt för sportfiskare att i realtid snabbt se om betet och teknikerna fungerar vilket ger dem möjlighet att ‌‌‌‌‌‌göra justeringar för‌‌‌‌‌‌ att få fisken att hugga. Det ger en jämnare och mer stabil bild över hela området så att du får en fullständig live-bild i framåt-, nedåt- och scout-vyerna. Dessutom kan du med HDS PRO använda två system samtidigt, vilket ger ännu fler vyer samtidigt med 180-vy, Scout Wide-vy och framåt- och scoutvy med delad bild.

Active Imaging HD kompletterar produktsviten med de skarpaste bilderna av fisk och struktur från Lowrance® CHIRP-ekolod, Sidescan och DownScan Imaging™. Utöver den redan populära DownScan Fish Reveal-vyn finns dessutom nu en ny FishReveal™ Sidescan-vy tillgänglig med en ny S3100-ekolodsmodul, så att sportfiskare enkelt kan se fisk vid sidorna av och under båten.

”Alla de här nya teknikerna som vi introducerar är avsedda att hjälpa sportfiskare att hitta, se och fånga mer fisk, genom att tillhandahålla en komplett uppsättning verktyg och de bästa bilderna av fisk och struktur hittills”, säger Jeremiah Clark, VP & General Manager, Fishing Systems på Navico Group. ”Lowrance fortsätter att förnya sig med fantastiska nya produkter och erbjudanden, och vi är övertygade om att sportfiskare kommer att älska de senaste produkterna.”

HDS PRO ger fullständig kontroll från för till akter på en SolarMAX™ HD-pekskärm, som ger fantastiska ekolodsbilder av fisk och strukturer från Active Imaging HD och ActiveTarget 2 Live-ekolodsteknik, tillsammans med otrolig detaljerad sjökortsinformation som är enkel att se från alla vinklar, i direkt solljus och med polariserande glasögon – något som verkligen gör skillnad på vattnet.

För sportfiskare över hela Europa är kraftfulla, intuitiva sjökort nyckeln till alla fiskesystem. HDS PRO levereras med förinstallerad baskarta och möjlighet att uppgradera till antingen C-MAP DISCOVER™ eller REVEAL™. C-MAP-sjökort ger bra rutter, social map-lager och även realtidskartor med kraftfulla Genesis® Live. Dessutom ger det nya sjökortslagret sportfiskare en helt ny vy med ActiveTarget-scoutläget eller Ghost 360-lägen direkt som ett lager på sjökortsbilden. HDS PRO är även kompatibelt med Navionics och andra sjökortsleverantörer.

HDS PRO finns i 9 tum, helt nya skärmstorleken 10 tum, samt i skärmstorlekarna 12 och 16 tum med ett rekommenderat pris från 25 029:-

Huvudfunktioner

 • Förberedd för högupplöst Active Imaging HD med Lowrance CHIRP/SideScan/DownScan Imaging
 • Förberedd för ActiveTarget 2 Live-ekolod med hög upplösning
 • Stöder två ActiveTarget-system för flera vyer samtidigt
 • Stöder den nya FishReveal Sidescan-vyn med nya S3100-ekolodsmodulen
 • Stöd för nya sjökortslagervyer med ActiveTarget-scoutläget och Ghost 360
 • SolarMAX™ HD-pekskärmen går att läsa av i extrema vinklar och genom polariserande glasögon
 • Stora programmerbara knappar för 10-tums, 12-tums och 16-tums storlekar
 • Pekskärmskontroll av Lowrance- och MotorGuide-trollingmotorer, autopilot, Lowrance Outboard Pilot och Power-Pole‌‌®‌‌ grundvattensankare.
 • NMEA 2000®-anslutning, trådlöst och via Bluetooth® – plus smartphoneaviseringar
 • Global baskarta med uppgraderingsalternativ för C-MAP DISCOVER och REVEAL eller andra sjökortsleverantörer.
 • Ett brett utbud av valfria sjökortsuppgraderingar inklusive C-MAP® REVEAL, Navionics® med fler.

Om Lowrance®

Lowrance® är en del av Navico-gruppen, en division inom Brunswick Corporation (NYSE: BC) och är ledande inom marinelektronik och ekolodsteknik sedan man uppfann det första konsumentekolodet 1957. Det har en varumärkesportfölj med produkter som är avsedda att hjälpa sportfiskare hitta och fånga mer fisk, som de branschledande plottrarna och ekoloden HDS Live™, Elite FS™ och Hook Reveal™, ekoloden ActiveTarget™ och Active Imaging™ och trollingmotorerna Lowrance Ghost™. Lowrance distribueras i fler än 100 länder över hela världen. Mer information finns på lowrance.com.

Om Navico-gruppen

En division av Brunswick Corporation (NYSE: BC). Navico-gruppen är världens ledande leverantör av integrerade system och produkter till branscher som sträcker sig från marin- till husbilsindustrin med mera. Navico-gruppens portfölj består av branschledande varumärken inom strömhantering, digital styrning och övervakning, nätverksenheter och marinelektronik. Några av de många varumärken som utgör Navico-gruppen är: Ancor, Attwood, B&G, BEP, Blue Sea Systems, C-Map, CZone, Garelick, Lenco, Lowrance, Marinco, Mastervolt, MotorGuide, Progressive Industries, ProMariner, RELiON, Simrad och Whale.

Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera