Annons

 i Notiser

Lowrance, världsledande tillverkare inom marinelektronik sedan 1957 och GPS system sedan 1992, har nu lanserat sin nya X-Serie bestående av mindre ekolod med enkel eller dubbel frekvens. Modellprogrammet består av X-4, X-4 Pro och X-4 Portabel. Sportfiskare har vant sig vid den höga kvalité som Lowrance ekolod brukar ha och X-serien är inget undantag. Detta är små prisvärda ekolod med en 4 LED display som ger en bra bild även i direkt solljus och 4 nivåers gråskala för överlägsen tydlighet.

Lowrance X-Serie innefattar både enkel och dubbel frekvens beroende på vilken båt och eller förhållande som lodet skall användas. Den är utrustad med en tålig 200 kHz Skimmer® givare av låg profil vilket ger en bred och effektiv detektering av fisk och objekt på upp till 60 grader och når ett djupområde ner till 200 meter. X-4 Pro är utrustad med en 83/200 kHz dubbel- frekvens givare som har en spridningsvinkel på upp till 120 grader och når ner till 300 meter. X-4 modellerna har inbyggd sensor för att mäta vattentemperaturen och givaren fungerar i farter upp till 30 knop.  

Lowrance

Den nya X-Serien innehåller de innovativa funktioner som har gjort Lowrance ekolod till favoriten bland båtägare och sportfiskare. Bland annat GRÅSKALA® som separerar fisk från närliggande objekt och bottenstruktur, Advanced Signal Processing (ASP) som automatiskt justerar ekolodsinställningarna för att förse användaren med den bästa ekolodsbilden och FishTrack som visar djupsiffran på fiskekot.   X-serien ger dig ett fantastiskt ekolod till ett lågt pris, säger Louis Chemi, operativ chef på Navico USA. Kombinationen av vår beprövade ekolods teknik, användarvänlighet och tydliga displayer ger båtägare och sportfiskare ett ekolod de kan lita på i alla förhållanden.   X-4 Portabel är valet för dig som vill ta med dig alla dessa fantastiska funktioner överallt. Ekolodet är identiskt med X-4 och levereras med ett protabelt kit bestående av en mjuk väska, batterihållare och Skimmer givare med sugkopp. Alla ekolod i X-serien är vattentäta enligt IPX7 standard och levereras med två års garanti.  

För mer information om Lowrance och dess produktsortiment, besök
www.lowrance.se.    

För mer information kontakta Sportmanship Marin:
Sportmanship Marin AB
031- 726 14 00
info@sportmanshipmarin.se
www.sportmanshipmarin.se    

Om Lowrance
I över 50 år har Lowrance varit marknadsledande inom marinelektronik för motorbåts marknaden. Företaget grundades 1957 av Darrell Lowrance och samtidigt introducerades det första portabla ekolodet för sportfiskare i USA. Denna blev snabbt en magic box för Amerikanska sportfiskare och ändrade deras fiskemetoder. Sedan förutsättningarna för sportfiskare ändrades så har Lowrance har lowrance utvecklat en imponerande serie av avancerade men prisvärda, användarvänliga, ekolod, kombinationsinstrument och kartplottrar, som säljs på olika marknader över hela världen. www.lowrance.se   Om Sportmanship Marin Sportmanship Marin AB är distributör i Sverige för följande varumärken: B&G, Lowrance, Simrad, Glomex & Lewmar. Sportmanship Marin AB erbjuder dig produkter med hög prestanda och kvalitet, samt en förstklassig service uppbackad av kunnig och erfaren personal. www.sportmanshipmarin.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera