Annons

 i Press/Reklam

Amerikanska Princeton Tec producerar och utvecklar högkvalitativa lampor för friluftsälskare. Med den senaste tekniken inom LED erbjuder företaget produkter anpassade för jägare, fiskare, cyklister och friluftsmänniskor.

Normark Scandinavia AB, den ledande distributören av sportfiske och jaktprodukter i Sverige, har inlett ett samarbete med det amerikanska företaget och fokus ligger på pannlampor.

– Vi vet att jägare, fiskare och utelivsmänniskor behöver lampor av hög kvalité, säger Normarks VD Matts Baum. Princeton Tec imponerar med sin kvalité och suveräna ljusstyrka, fortsätter han. Princeton Tec är ett amerikanskt företag med rötterna i Trenton, New Jersey. Till en början låg fokus på att producera säkerhetsutrustning för dykning, vilket blev en snabb succé. Detta utvecklades sedan vidare mot ett brett sortiment av pannlampor, ficklampor och även militära lampor. Som pionjärer inom utvecklingen av LED lampor har Princeton Tec förfinat och drivit på tekniken. I sin strävan att erbjuda marknaden de bästa och mest anpassade produkterna har Princeton Tec anlitat idrottsmän och äventyrare att utvärdera sortimentet. Det gör att lamporna håller den eftersträvade höga kvalitén som marknaden kräver.

– I skogen är man beroende av sin utrustning, man måste veta att den håller måttet, förklarar Baum vidare. Vi är mycket nöjda med att kunna erbjuda svenska jägare, fiskare och friluftmänniskor de bästa lamporna.

Princeton Tec kommer att finnas i välsorterade frilufts, -jakt och fiskebutiker från våren 2011. För mer information om Princeton Tec, vänligen se www.princetontec.com eller www.normark 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera