Annons

 i Press/Reklam

The top of the Line all purpose fishing Machine” Alumacraft har gjort det igen, en ny sportfiskemaskin för att möta fiskeproffsens krav på tillförlitlighet, användarvänlighet, kvalité och prestanda.

Med ett helt nyutvecklat skrov som mäter 17,5 fot med det patenterade 2XB Bow system, en nydesignad innovativ akterspegel uppbyggt helt i aluminium för att ge mer styrka och samtidigt en lägre vikt. Det längre skrovet med den kombinerade utprovade designen och bredden från  brodern Competitor, gör denna maskin till ett nöje att köra. Den extra längden ger inte bara mer utrymme och förvaring, det ger också fiskaren ett mer lättplanande skrov med bättre prestanda både hastighetsmässigt och när man tittar på bränsleekonomi. Båten är uppbyggd av det speciella 5052 marinaluminiumet för att hålla länge. Bottendelen är uppbyggt utan skarvar, allt under vattenytan är i ett stycke kallvalsat aluminium, denna är i sin tur extraförstärkt med en innerdel av aluminium för att ge dubbelt skydd samt en tystare och stabilare gång i vattnet, proffsen kallar det för ”THE ALUMACRAFT RIDE”.

Alumacraft Voyageur är utrustad med de senaste tillbehören på marknaden och i samarbete med alla underleverantörer har man förbättrat en redan beprövad design för att ge fiskaren det lilla extra.

Nyheter som bör nämnas är en helt ny designad styrpulpet, ny förvaring i golv, nya dubbla låsbara spöförråd för spön upp till 8 fot, kylfack, ny timerstyrd livewell med fjärrmanövrerad dränering, skenmonteringsystem på relingen för spöhållare och kapell.

Alumacraft Voyageur finns i färgerna Vit/Silver, Svart/Silver, Röd/Silver, Blå/Silver i en helt ny design för 2014. Väljer du till Limited Editionpaketet ger det dig extra färgkombinationer.

”Plot your course” inför 2014 och byt upp dig till en Alumacraft Voyageur 175 du också.

 Alumacraft Voyageur FAKTA:

 

Längd

5,4 M

Bredd

2,21 M

Höjd akterspegel

0,51 M

Bredd akterspegel

2,2 M

Max hästkrafter

125 HK (93 kW)

Max djup (skrovhöjd)

0,89 M

Tjocklek skrov

3,7 MM

Vikt

485 Kg

Max last vikt

6 pers, 635 Kg

Bränsletank

64 Liter

Babord spöförråd

6 st, 8 fot spön

Styrbord spöförråd

6 st, 8 fot spön

Bakre Livewell

64 Liter

Främre Livewell

N/A (isolerad Kylbox)

Instrumentering

Fart, RPM, Volt, Horn

Säten

2 st standard

Stolsfästen

5 st + förarplats


WestGear.se är generalagent för Alumacraft i scandinavien. Vi hjälper dig med montering av tillbehör och motorer som du även kan köpa i förmånliga paket. Kontakta oss för offert.

www.WestGear.se

Info@WestGear.se

Tel växel: 0760020660

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!