Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Wigglers Pro Staff Fredrik Aremyr har tillsammans med betesbyggare Stefan Vero Lures Elwe utvecklat fyra nya färger till det legendariska betet Cisco Kid.

Tanken var att överföra de nordiska färgerna designade av Vero Lure’s till ett av de mest välkända och klassiska betena från Nordamerika.

Fyra riktigt heta färger för de flesta situationer och vatten är resultatet, ett perfekt komplement till den redan stora färgkartan som Cisco Kid säljs i. Först den klassiska papegojan som är en stor favorit för många sportfiskare i klart och kallt vatten och sedan Gäddan för de verkliga rovdjuren i sjön som lever efter mottot ”gädda äter gädda”.

Vi har dessutom lagt till två riktigt naturliga och diskreta färger i grönt och brunt som alltid är ett gott val vid fiske i alla typer av vatten. Den vita magen också ett val som vi alla är överens om är den bästa för en naturlig touch.

Viktigast var att hålla den klassiska Cisco Kid känslan som vi alla älskar!

Alla Cisco Kid ”Vero Lures edition” är handmålade av samma målare på Suick Lure Company i Antigo, Wisconsin vilket gör varje bete unikt.

Färgerna kommer att lanseras i samband med sportfiskemässan 2017 i Jönköping.

Läs mer här -> Wiggler

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!