Annons

 i Press/Reklam

Allt överskott från Ge fan-prylarna går direkt till fiskevården! Produkterna kommer inom kort att ligga ute i Sportfiskarnas webshop. De kommer även att säljas på minimässan på lördag inför Värtan Cup hos Sportfiskeboden samt på Sun City Predator Show i Karlstad.

Kolla in Sportfiskarnas nya flytväst!

Sportfiskarna har i samarbete med Baltic tagit fram en smidig flytväst i egen design. Snygg allroundväst som lämpar sig väl för fiske med funktionell design. Delade flytkroppar som ger följsamhet och hög komfort. Praktisk, blixtlåsförsedd ficka och D-ring för nödstoppskontakt. Justeringsmöjligheter med knytband och midjeband. Testad och godkänd enligt EN ISO 12402-5.

30-50kg 50-70kg 70-90kg 90kg+

Pris inkl moms: 400:- (medlem: 350:-)

Ge fan i våra vatten

Nyhet – Ge fan i våra vatten automatiskt uppblåsbar flytväst! Uppblåsbar räddningsväst från Baltic i unik designmed specialdesignad logga av Erik Ohlsson, Millencolin. Färgindikator för CO2-patronen och mekanismen, så att du lätt kan avgöra om västen är klar för användning. Västen har bekväm fleecekrage, munventil för munuppblåsning, reflexer och visselpipa. 

– En storlek 40-150 kg
– Indikator för återuppladdning
– Grenband, visselpipa och reflexer
– Fleecefodrad krage
– Lyfthandtag
– Fyra toggles

Pris: 1100:-

Ge fan i våra vatten handbyggd tail!

Det första i en serie av custombyggda beten i Ge fan i våra vatten serien. Tillverkad av Roger Norrman från RoNo Baits som i samråd med Erik Ohlsson tagit fram designen. Tailen på 90 gram är lättfiskad och långsamt sjunkande med stadigt vaggande gång. Tailen har fiskat väldigt bra detta år med flera stora gäddor på sitt samvete!

Pris 300:-

Ny t-shirt med C&R-logga!

Erik Ohlsson har tagit fram en ny logotyp för att supporta de sportfiskare som praktiseran catch & release. Med tuff logga på bröstet med texten:  For those about to catch & release we salute you! Färg, naturgrå med sandfärgat tryck. Storlek: S-XXL

Pris 150:-

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!