Annons

 i Press/Reklam

Efter diskussioner med polis och försäkringsbolag startades utvecklingen av ett nytt motorlås för båtmotorer över 50Hk som bultas fast i akterspegeln. Målsättningen med låset var att förbättra stöldskyddet samt att göra det enklare att montera.

Resultatet är ett nytt patenterat klass 3 lås där man använder originalbulten till motorn. För att ett lås skall bli godkänt som klass 3 lås har det tidigare krävts att man använder en härdad specialbult. Det nya låsets konstruktion kapslar in originalbulten så väl att skyddet blir tillfredställande och gör det mycket svårt att forcera.

CombiLock Outboarder Rock motorlås finns för leverans från och med september 2015 och har ett ca pris på 1595,- inkl.moms.

CombiLock är svenskutvecklade lås producerade i Gnosjö och marknadsförs i Sverige av Jan Comstedt AB. I produktserien ingår flera olika typer av motorlås och det finns lås för alla storlekar på utombordare. CombiLock levererar även klass 3 hänglås och klass 3 kätting. 


 

Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 75 miljoner med sexton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Seastar Solutions (tidigare Teleflex Marine), Lewmar, Jabsco, Rule, Lectrotab, TBS electronics, CombiLock, RAM mounts, Railblaza, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, och Shakespeare.

 För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt
e-mail: mats@comstedt.se
+46 31 775 65 21

+46 708 42 03 90

Jan Comstedt AB
Box 12022
SE-402 41  Göteborg

+46 31 775 65 30
+46 31 24 53 17

www.comstedt.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!